Xarelto Brochure Order Form (Test)

Tämä sivu tarjoaa tietoa Xarelto®-valmisteen oikeasta ja turvallisesta käytöstä sinulle, joka työskentelet antikoagulaatiohoidon parissa.
Lataa tarvitsemasi ohjeet ja esitteet koneellesi pdf-muodossa tai tilaa ne painettuina postitse.

Xarelto® on suun kautta otettava veren hyytymistä estävä lääke eli antikoagulantti. Sen vaikuttava aine on rivaroksabaani.

Xarelto® on hyväksytty seuraaviin käyttöaiheisiin:

  • 15 mg ja 20 mg: Aivohalvauksen ja systeemisen embolian ehkäisy aikuisilla potilailla, joilla on ei-valvulaarinen eteisvärinä ja yksi tai useampi riskitekijä, kuten kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, hypertensio, >= 75 vuoden ikä, diabetes mellitus, aiempi aivohalvaus tai ohimenevä aivoverenkiertohäiriö (TIA).
  • 10 mg, 15 mg ja 20 mg: Syvän laskimotukoksen (SLT) ja keuhkoembolian (KE) hoito sekä uusiutuvan SLT:n ja KE:n ehkäisy aikuisilla.
  • 10 mg: Laskimotromboembolioiden (VTE) ehkäisy aikuisilla potilailla, joille tehdään elektiivinen lonkka- tai polviproteesileikkaus.
  • 2,5 mg: Samanaikaisesti pelkän asetyylisalisyylihapon (ASA) tai asetyylisalisyylihapon ja joko klopidogreelin tai tiklopidiinin yhdistelmän kanssa aterotromboottisten tapahtumien ehkäisyyn aikuisilla potilailla akuutin sepelvaltimotautikohtauksen jälkeen sydämen biomarkkerien ollessa koholla.
  • 2,5 mg: Samanaikaisesti asetyylisalisyylihapon (ASA) kanssa aterotromboottisten tapahtumien ehkäisyyn sepelvaltimotautia tai oireista ääreisvaltimotautia sairastaville aikuisille potilaille, joilla on suuri iskeemisen tapahtuman riski.

 

Tilaa XARELTO®-materiaalia

Brochure Order Form Test

Hoitajalle

 

 

Katso PDF

 

 

Katso PDF

 

Potilaalle

 

 

 

Katso PDF